در قسمت های قبل هنر تو خونه حلوا زرده مخصوص همدان رو به شما آموزش داد

و امیدواریم که اون رو تهیه کرده و از اون لذت برده باشید اما امروز با طرز تهیه ی یک نوع حلوا

از مناطق جنوبی ایران اومدیم ….

حلوا ساگو در مناطق جنوبی ایران از جمله استان های هرمزگان و شهرستان های جنوبی استان فارس

و بعضی از شهرستان های استان بوشهر تهیه میشود. ساگو که در طرز تهیه  این حلوا به کار میرود

یک نوع  نشاسته می باشد که ازانواع  درخت نخل به دست می آید.ساگو دارای ارزش مواد غذایی بالایی است

و علاوه بر طعم خوب حلوای ساگو، برای افزایش وزن و افزایش انرژی نیز بسیار مفید است.

 

مواد لازم :

ساگو               ۱ لیوان

آب                  ۳ لیوان

شکر                ۱ و نیم لیوان

روغن مایع         نصف لیوان

گلاب                نصف لیوان

زعفران             به مقدار لازم

هل                   به مقدار لازم

مغز                  به مقدار دلخواه(میتوان ۱ پیمانه  گردو نگینی استفاده کرد)

طرز تهیه:

ابتدا یک لیوان ساگو را در یک  لیوان آب ریخته و نیم ساعت صبر میکنیم تا حسابی خیس بخورد.

سپس آنها را در یک قابلمه میریزیم.

شکر و هل و دو لیوان باقی مانده ی آب را نیز در قابلمه ریخته تا با هم مخلوط شود و به طور مداوم آنها را

هم میزنیم تا غلیظ شود.

پس از ۴۵ دقیقه  روغن  را اضافه میکنیم.پس از اینکه مواد حالت کش دار به خود گرفت

وقت آن رسیده است که گلاب و زعفران و مغز گردو را اضافه کنیم. به مدت ۱۵ دقیقه  هم میزنیم.

سپس آنها را در ظرف میریزیم.

توجه

*دقت کنید که هنگامی که حلوا را در ظرف میریزیم حلوا حالت سفت  به خود میگیرد

در صورتی که دوست داشته باشید حلوا را رقیق تر کنید میتوانید از ابتدا  پنج لیوان آب را اضافه کنید.

*ساگو را میتوان از عطاری ها تهیه کرد.


طرز تهیه حلوا زرده مخصوص همدان

طرز تهیه ژله آکواریوم

شیرینی خرمایی رنگینک