این ترشی انبه فوق العادست، توصیه می کنم حتما امتحان کنید.

انبه ها باید کوچک، نارس باشند طوری که با چاقو خورد شود و هسته آن هنوز کامل بسته نشده باشد.

 

 

مواد لازم:

انبه خلال  شده : یک کیلو
موسیر: ۱۰۰گرم
هویج:  خلال  شده ۳ عدد متوسط
لیمو ترش: ۳ عدد حلقه شده
آبلیمو: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گشنیز،سیاه دانه،فلفل قرمز دونه ای،زردچوبه،فلفل قرمز پودری

طرز تهیه:

انبه هارا به صورت خلالی خورد می کنیم و زرد چوبه و نمک را به انبه ها زده و ۲۴ ساعت میگذاریم در آبکش بماند.
هویچ و موسیر جدا نمک و زردچوبه  زده ۶ تا ۷ ساعت استراحت می دهیم.
فراموش نکنید که موسیر باید اول ۳ تا ۴ ساعت در آب گذاشته بعد استفاده بشود.
لیمو ها را برحسب سلیقه میتوان هم پوست گرفت هم با پوست استفاده کرد.
اگر با پوست درست می کنید از قبل در اب بگذارید و دو بار آب را عوض کنید.سپس نمک،فلفل قرمز،زردچوبه زده و چند ساعت میگذاریم بماند.
زردچوبه و نمک به اندازه ای زدیم  که دیگر نیاز به شستن نباشد.
همه مواد خرد شده را لایه لایه در شیشه می چینیم سپس کمی ادویه ریخته و باز مواد تا شیشه پر شود.
سپس سرکه و سیاه دانه را اضافه می کنیم .
در آخر هم آبلیمو را اضافه می کنیم.