سلام
امروز اومدیم با یه دسر خیلی خوشمزه جنوبی به اسم رنگینک …
این دسر تلفیقی از حلوا و خرماست که خیلی هم مقوی و مفیده…

مواد لازم برای یک ظرف رنگینک:

خرما: به میزان دلخواه
گردو
آرد:یک لیوان
روغن: نصف لیوان

مقداری پودر دارچین و پودر هل
پودر نارگیل، کنجد و پسته برای تزئین

طرز تهیه رنگینک:

اول هسته خرماها را جدا می کنیم و وسط هرکدام مغز گردو میگذاریم.
سپس در ظرف مد نظر مرتب کنار هم می چینینم.
سپس آرد را روی حرارت ملایم بو میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته  شوذ و رنگ آن  کمی تغییر کند.
روغن را به آرد اضافه می کنیم. مدام هم میزنیم و باهم تفت میدیم. روغن را تاحدی اضافه میکینم که مخلوط ما کمی روان شود و به غلظتی مشابه حلیم برسد.
کمی پودر دارچین و هل را به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنیم .
سپس مواد را روی خرما ها می ریزیم.
در صورت دلخواه مقداری پودر قند روی آن می پاشیم تا سطح را کاملا گرفته و به رنگ سفید در بیاید .

 

نکته :

دوستانی که تمایل دارن رنگینک کم کالری تری را داشته باشند پیشنهاد میشود به جای استفاده از پودر قند برای تزیین روی رنگینک از کنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته استفاده کنند .