سرآشپز هنرتوخونه امروز دستور تهیه یک دسر خوشمزه و خاص را برای شما عزیزان آماده کرده اند به نام دسر مثلثی …

در ادامه با ما باشید …

 

مواد لازم دسر مثلثی :

دو لیوان شیر
آرد یک قاشق غ
پودر نشاسته یک قاشق غ
کاستر یک قاشق غ
پودر کاکائو دوقاشق
شکر یک دوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
گردو و موز به مقداری
بیسکویت پتی بور دو بسته

طرز تهیه دسر مثلثی :

تخم مرغ، شیر، آپودر نشاسته ، کاستر، آرد و شکر را با هم مخلوط میکنیم وروی گاز گذاشته تا به غلظت فرنی برسد.
بعد یه کیسه نایلون توی ظرف انداخته، بیسکویت هارا می پینینم به نحوی که از عرض سه تا از طول چهار تا قرار بگیرد.
مواد راروی بیسکویت میریزیم.
بازیک ردیف بیسکویت میگذاریم و در دریف بعد در قسمت وسط بیسکویت نمی گذاریم.
بقیه موادرا با موزوگردو و پودر کاکائو مخلوط میکنیم دروسط میرزیم بعددوطرف نایلونی را گرفته از بالا به هم وصل میکنیم که به شکل مثلث درآید.
 در یخچال گذاشته تا سرد شده و خودش را بگیرد و سپس رویه آن را باخامه و ترافل تزئین می کنیم. دسر مثلثی شما آماده است . امیدواریم از این آموزش لذت کافی را برده باشید .
————————–
پیشنهاد هنرتوخونه :
دسر مشکوفی 
حلوا ساگو