دنت یکی از دسرهایی است که همه و مخصوصا بچه ها عاشق آن هستند.

نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود.

اما طعم شکلاتی آن چیز دیگر است. به شما پیشنهاد می کنیم که این نوع دنت که طعمش با طعم دنت های آماده مو نمی زند را حتما امتحان کنید.

دنت

دنت

مواد اولیه دنت :

پودر کاکائو ۴۰ گرم (حدود یک سوم پیمانه)

شیر ۱ پیمانه

نشاسته ذرت ۳-۴ قاشق غذاخوری (بسته به غلظت دلخواه)

وانیل ۱ قاشق چایخوری

خامه ۱۲۰ گرم

شکر ۶۰ گرم

این دستور به دفعات امتحان شده و طعم و مزه و قوامش  شبیه دنت آماده است.

طرز تهیه :

 

۱- ابتدا در یک کاسه، شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم

و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای در مخلوط باقی نماند.

۲- مخلوط را به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم

(در این مرحله ظرف پهن راحت تر میباشد چون اگر گلوله شوذ راحت تر میتوان کنترل کرد)

و مرتب هم میزنیم.

(هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک رد کنیم).

۳- بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید از روی  حرارت بر میداریم

و میگذاریم خنک شود . سپس چند ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده سرو شود .

 


پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت 

طرز تهیه مون کیک بستنی 

حلوا زرده مخصوص همدان