راهکارهایی صحیح برای نگهداری نان

چند راهکار جالب و خواندنی برای نگهداری نان:

* گذاشتن نان های داغ روی هم، احتمال کپک زدگی را تشدید و سرعتش را بیشتر میکند.

* قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را سعی کنید در پلاستیک

دربسته و بدون هوا بگذارید.

* حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید.

* نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، پخت صحیح و نگهداری درست میباشد.

* همانطور که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد کم کیفیت نیز پخت خوبی نخواهد داشت.

* حتی دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است و همچنین باعث آلوده شدن شیر آنها می شود.

* در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تأثیر گذارند.

* لطفا نان را به اندازه مصرف خود خریداری نمایید زیرا خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، بزرگترین

علل افزایش ضایعات نان است.

*از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذایی خود غافل نشوید. مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی

۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد.

* استفاده از نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد.

همانطور در ادامه :‌

* نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند.

* از آنجایی که تغییرات نان در دمان ۴ درجه سریع تر انجام میشود قرار دادن نان در یخچال،

روند بیات شدن نان را سرعت می بخشد.

* گذاشتن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث ایجاد تغییر حالت ظاهری، بیات شدگن زودرس،

سرعت دادن در کپک زدگی، تشدید ضایعات و احتمال ایجاد بیماری گوارشی می گردد.

*سعی کنید نان های سرد شده را در سفره در بسته یا جانانی نگهداری نمایید.

* هنگام خرید نان حتماً یک تکه پارچه یا یک عدد پلاستیکی به همراه داشته باشید.

* نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

*هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد، ارزش غذایی آن نیز افزایش یافته و هرچه سبوس آرد کمتر،

ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود.

* بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه ی مستقیم وجود دارد. در نتیجه نان هایی که به صورت داغ

بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند.

*آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد.

* اگر تصمیم به نگه داری طولانی مدت نان دارید باید قبل از قرار دادن نان داخل فریزر آن را خنک کنید

سپس در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید.

* از قرار دادن نان در داخل روزنامه و یا داخل کیسه نایلون سیاه (بازیافتی) خودداری کنید


ترفندهای مهم خانه داری هنر تو خونه

چند راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا

ترفندهای کاربردی در آشپزی و پخت برنج