طرز تهیه همه نوع ادویه عالی و مخصوص خانگی :

ادویه

ادویه

?ادویه خورشتی ایرانی:

 فلفل سیاه و فلفل قرمز
( از هر کدام ۱ قاش مربا خوری)، زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و دانه های ساییده شده
( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)

?ادویه پلویی ایرانی۱:

زیره ساییده شده، جوز هندی ساییده شده، تخم گیشنیز پودرشده، میخک ساییده شده، زنجبیل رنده شده و پودر دارچین ( مقدار مساوی از هر کدام به جز میخک که میزان آن نصف بقیه است.)

?ادویه پلویی۲:

 پودر زیره، دارچین و گل سرخ ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوزهندی پودر شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( ازهر کدام ۱ قاشق مرباخوری)

?ادویه عربی و ترکی:

پودر زیره، تخم گشنیز و رازیانه ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوز هندی پودرشده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( از هر کدام ۱ قاشق چایخوری)

?ادویه هندی ( گرم مسالا):

پودر زیره (۱ قاشق غذاخوری)، زنجبیل، دارچین، جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه و هل ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری)

?ادویه هندی یا گرد کاری مدرس:

دارچین، زنجبیل پودرشده، ریشه جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، رازیانه، هل سبز و هل سفید ساییده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوی از هر کدام)، میخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)

?ادویه مکزیکی:

پودر فلفل دلمه ای قرمز(پابریکا) (۲قاشق غذا خوری)، زیره پودر شده (۱قاشق مرباخوری)، فلفل ساییده شده (۱قاشق مرباخوری) ، پودر سیر(۱قاشق چایخوری) و پودر میخک (۱/۲ قاشق چایخوری)

?ادویه فرانسوی:

جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه ساییده شده و دارچین ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری) ، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری).

?ادویه مخصوص پلو

مواد لازم
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
 زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل سبز ۱۰ عدد
 میخک ۱ عدد
جوز هندی به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.

?سایر نکات :

هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ،
این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.
اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.
ادویه ها :

?ادویه پلو :

گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

?ادویه ابگوشت :

زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

?ادویه ترشی مخلوط و لیته :

نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

?ادویه ترشی بادنجان :

گلپر ,زردچوبه

?ادویه ماست و خیار :

فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

?ادویه فلافل :

زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

?ادویه کوکوسبزی :

پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

?ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلویی و مقداری دارچین

? مرغ و ماهی :

بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

?ادویه کباب تابه ای :

فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

?ادویه گوشت :

جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

?ادویه سوپ :

پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو

?قیمه پلو :

دارچین ,زیره سبز
—————————
پیشنهاد هنرتوخونه :
چیز کیک شکلاتی
طرز تهیه حلوا عربی زعفرانی