مواد لازم:

آرد یک پیمانه (آرد گندم یا ارد سفید قنادی)

شیر یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شکر دو سوم پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران دم کرده به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:آرد را به مدت هفت ،هشت دقیقه تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود (نیازی به تغییر رنگ نیست).

شیر و شکر و گلاب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر و گلاب حل شده و جوش بخورد.

آرد را که تفت دادید، روغن را اضافه کرده و حدود سه دقیقه تفت دهید سپس مخلوط  شیر

و گلاب و شکر را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید  تا به خورد آرد برود. در مرحله اخر زعفران را اضافه کنید. ( هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که حلوا از دیواره ظرف جدا شده و کل حلوا در وسط ظرف جمع شود). در اینجا کار پختن حلوای شیر تمام است.