اگر شما هم به دنبال دستور فرنی خوشمزه و لطیف و متفاوت از طعم های قبل هستید با ما همراه باشید ….

فرنی نشاسته ذرت

فرنی نشاسته ذرت

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

آرد شیرینی پزی ۲ قاشق سوپخوری
شکر یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ لیوان
گلاب یک دوم پیمانه
زعفران دمکرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد و نشاسته با هم الک کنید و در قابلمه مناسبی بریزید سپس شیر را تدریجا اضافه کرده

و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم بزنید

تا از حالت لخته ای خارج شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر،پودر هل ،زعفران دمکرده و گلاب را هم اضافه کرده

و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم بزنید تا مواد پخته و غلیظ شود و به غلظت ماست برسد.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس خامه را اضافه کرده و سریع هم بزنید

تا یکدست شود. فرنی آماده را در گیلاسی یا لیوان مخصوص دسر تقسیم کنید و با پسته یا گردو به دلخواه تزیین کنید.

بعد از اینکه به دمای محیط رسیدند در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس سرو کنید نوش جان

پیشنهاد: فرنی را میتوانید بدون زعفران هم تهیه کنید یا بعد از آماده شدن مواد را دو قسمت کرده

و فقط به یک قسمت از آن زعفران اضافه کنید و لایه لایه در گیلاسی ها ریخته و بین هر لایه پسته یا گردوی خرد شده بریزید.

نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و خیلی لطیفیه که

میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید آرد ذرت زرد رنگه و برای دسر درست کردن مناسب نیست

نشاسته گل(نشاسته گندم) دونه درشته و برای درست کردن دسرهای سنتی ایرانی مثل مسقطی استفاده میشه

 


پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه ژله آکواریوم 

حلوا زرده مخصوص همدان