برای لایه اول چیز کیک

میتوانید هر دستوری که همیشه با ان کیک اسفنجی درست میکنید نصف کنید و یه کیک با ضخامت نهایت۳سانت در قالب ۲۵سانتی اماده کنید . دستور انواع کیک

چیز کیک

چیز کیک

مواد لازم برای لایه دوم چیز کیک

خامه فرم گرفته ۲۰۰گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری .
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم .
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم .
شیر ۲/۳ لیوان

طرز تهیه چیز کیک :

کیک اسفنجی اماده شده رو داخل قالب کمربندی قرار دهید

برای لایه رویی چیز کیک

تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا شکلات اب شود ( روش بن ماری ) ،

ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود

سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.

خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید

سپس مایه چیز کیک را روی کیک ریخته و با قاشق صاف کنید

سپس قالب را به مدت ۵ – ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید

( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ،

روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید

( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).

از گاناش هم میتوانید برای پوشش روی چیز کیک استفاده کنید.

 

نکته ها :

بجای ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از ۲ ورقه ژلاتینی بزرگ یا ۴ ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید ،

بجای کیک شکلاتی میتوانید از بیسکوییت شکلاتی یابیسکوییت ساده و سبوسدار نیز استفاده کنید.

در اینصورت ۲۵۰گرم بیسکوییت و ۱۰۰گرم کره و یک قاشق غ خ پودر شکر رو باید میکس کنید

و ته قالب کمربندی کاعد روغنی پهن کنید و مواد بیسکوییتی رو کف قالب ریخته

و فشار دهید و به مدت دو ساعت در بریزر قرار دهید تا  خودش را بگیرد .


پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه کیک خیس ترکیه

کیک فنجونی بدون فر