‌اگر به دنبال ایجاد تغییری در آشپزی و  در طعم غذاهای روزمره خود هستید

این ۵ ترفند آشپری را به دقت مطالعه کنید … نکاتی از بهترین سرآشپز ها را برای شما گردآوری کرده ایم .

ترفند آشپزی

ترفند آشپزی

۱) رب انار + مرغ

پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده

و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید.

سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌ دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا  آشپزی شما به اتمام برسد و آماده خوردن شوند.‼

۲) قهوه + استیک

اگر قصد آشپزی و درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید،

می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید.

ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای،

زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌ دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.‼

۳) مایونز + جوجه کباب

اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند

و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.

۴) آب‌لیمو + ماکارونی

خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند.

این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید

و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید.

به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.‼

معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند

اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهیدو آشپزی شیرینی را برای خود رقم بزنید.‼

۵) آب سیب + کتلت

اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده،

از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید.

افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند و آشپزی را لدت بخش تر کند.

 

پیشنهاد هنرتوخونه :


ترفند فیله ماهی سوخاری 

روش صحیح پخت سیزیجات

ترفند های کاربردی پخت برنج