کیک خیس ترکیه از کیک های خیلی خوشمزه و خوش طعم هست که امروزه بسیار پر طرفداره و طرز تهیه آسانی هم دارد. در ادامه طرز تهیه این کیک بی نظیر را برای شما آورده ایم . امیدوارم از این آموزش استفاده و لذت کاقی را ببرید .

مواد لازم کیک خیس  :

شکر۱/۵لیوان

روغن مایع۱/۵ لیوان

شیر۱/۵لیوان

آرد۲ لیوان

تخم مرغ۳عدد

پیکینگ پودر۱ بسته یا ۱۰ گرم

پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری

کیک خیس

کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس :

آرد و وانیل و پیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم .

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم قاطی بشوند .

از مایع بالا۱ لیوان برداشته و کنار میزاریم . بعد تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا مخلوط بشوند.

مخلوط آرد وانیل بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم همون ۲ لیوان آرد را بریزید.

ظرف مان را چرب کرده رویش آرد میپاشیم و موادمان را تویش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم .

در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر را باز کنید. بعد که از فر در آوردیم داغ برشش میزنیم .

حالا نوبت ریختن آن ۱ لیوان سسی میرسد که از مواد کاکویی برداشته بودیم روی کیک میریزیم.

کیکبرش خورده سس را به خودش جذب میکند و یک طعم فوق العاده به کیک میدهد.

بزارید توی همان ظرف کاملا سرد بشود بعد برش ها را با دقت در بیارید و رویش را با پودر نارگیل یا هر چی دل تان خواست تزیین کنید.

 

پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه کوکی میکری زبرا

طرز تهیه کیک فنجونی بدون فر

طرز تهیه برشتوک شکلاتی