کوفته از غذاهای سنتی بسیار خوشمزه هست که در هر منطقه ای از کشور عزیزمان به روش خاصی درست می شود . کوفته قمی یکی از آنهاست . در این مقاله دستور پخت این غذای خوشمزه را برای شما عزیزان قرار داده ایم .

 

‍ ‍ ‌

طرز تهیه کوفته قمی

طرز تهیه کوفته قمی

مواد لازم کوفته قمی :

برنج پخته: ۱ پیمانه

سبزی کوکویی تازه: ۱٫۴ پیمانه

شوید: ۱٫۴ پیمانه

ترخون خشک:۱٫۴ پیمانه

شنبلیله خرد شده: ۱٫۴ پیمانه

نخود فرنگی یا باقلای سبز: ۱ کنسرو

گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۱۰۰ گرم

پیاز: ۳ عدد

رب گوجه یا آب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

آبغوره یا آب نارنج: ۳٫۴ شیشه

سیر له شده: ۲ حبه

 

مواد لازم برای ادویه کوفته قمی:

پودر گشنیز ۱ قاشق مرباخوری

پودر زیره ۱ قاشق مرباخوری

رازیانه ۱ قاشق مرباخوری

هل ۱ قاشق مرباخوری

نمک ۱ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه و سرخ  ۱ قاشق مرباخوری

دارچین  ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کوفته قمی :

برنج و گوشت و سبزی تازه و خشک و ادویه و نخود و یک عدد پیاز و سیر خرد شده را با هم مخلوط کرده

و به صورت گلوله گردو درآورده و در ظرف بچینید.

۲ عدد پیاز را سرخ کرده و رب گوجه و شنبلیله و هل و آبغوره را تفت داده

و روی کوفته بریزید و با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

وقتی کوفته ها سرد شد آن را در دیس چیده و با جعفری تزئین کنید .

 

پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه جوجه ترش تابه ای

ته چین مجلسی

طرز تهیه گبولی گوشت