جوجه ترش

جوجه ترش

مواد لازم برای جوجه ترش تابه ای

  • سینه مرغ :دو عدد
  • پیاز :یک عدد
  • فلفل دلمه ای :یک عدد
  • روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو :دو قاشق غذاخوری
  • گردو :۲۰۰ گرم
  • گشنیز و نعنا :۱۰۰ گرم
  • سیر :دو حبه
  • آب نارنج :سه قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی و زعفران :به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
کاشت مو

طرز تهیه جوجه ترش تابه ای

مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای خردشده،
روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب لیمو مزه دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می گذاریم تا بپزند،
در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده
و پس از آن که جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
امیدواریم از آموزش امروز بخش آشپزی هنرتوخونه لذت کافی رو برده باشین .
———————————
پیشنهاد هنر توخونه :

طرز تهیه گبولی گوشت

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی