طرز تهیه سالاد کلم و عدس

طرز تهیه سالاد کلم و عدس

مواد لازم برای سالاد کلم و عدس

عدس ۱۵۰ گرم

آب سرد یک لیتر

سیر ۵ حبه

برگ بو یک عدد

پیاز یک عدد، چهارقاچ

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک یک عدد، خلالی

پودر آویشن یک قاشق چای خوری

کلم سفید ۱۵۰ گرم رشته رشته

رنده و آبلیمو ترش یک عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سالاد کلم و عدس

طرز تهیه سالاد کلم و عدس 

عدس را به همراه آب سرد، پیاز، ۳ حبه سیر و برگ بو در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط بگذارید.
از زمانی که آب به جوش آمد ۰۳ دقیقه عدس را بپزید، سپس سبزی ها را از آن خارج کرده، دور ریخته و عدس را آبکش کنید.
روغن را در یک تابه داغ کرده و ۲ حبه سیر ساطوری و پیاز را ۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود.
کلم را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی بپزد اما تردی خود را از دست ندهد.

پیشنهاد هنرتوخونه  : دستور تهیه تمام سالاد ها

عدس را همراه پیاز خلالی، آویشن، آب و رنده پوست لیمو ترش اضافه کرده.
نمک و فلفل آن را اندازه کنید و هنگامی که عدس گرم شد، سالاد را سرو کنید.

نکته :

سالاد کلم و عدس جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
سالاد کلم و عدس را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

————————

پیشنهاد هنرتوخونه  :

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

طرز تهیه آسان سالاد روسی

سالاد تبوله چیست ؟