حلوای هویج بسیار چسبنده است و برای کار باید دست خود را خوب چرب کنید ، مقداری از هویج بردارید و کف دست به شکل مخروطی شکل دهید سپس چند پسته بالای ان قرار دهید و با چاقو چند خط روی ان بیندازید و به همین صورت حلواها را شکل دهید.
حلوای هویج

حلوای هویج

مواد لازم برای حلوای هویج

هویج اب بز شده و بوره شده ۴۵۰ گرم
شکر ۱/۴ بیمانه
روغن ۱ بیمانه
گلاب مقداری
زعفران آب شده ۳ق غ
ارد سفید ۱پیمانه
حلوای هویج

حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج

ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم
بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود.

آرام آرام پوره هویج را اضافه میکنیم و هم میزنیم
سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای هویج

حلوای هویج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
حلوای هویج را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .


پیشنهاد هنرتوخونه :

کیک نارگیلی باقلوا

طرز تهیه برشتوک شکلاتی