رسانه آنلاین سرگرمی و آموزشی
امروز: دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷
آخرین مطالب
طرز تهیه دال عدس پاستا با سس آلفردو خورش چامین(غذای ملل) کیک کدو سبز  سالاد سیب زمینی و لبو

طرز تهیه دال عدس

بدون دیدگاهتاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۹۷

پاستا با سس آلفردو

بدون دیدگاهتاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۹۷

خورش چامین(غذای ملل)

بدون دیدگاهتاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۹۷

کیک کدو سبز 

بدون دیدگاهتاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۹۷

سالاد سیب زمینی و لبو

بدون دیدگاهتاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۹۷

روش صحیح پخت سبزیجات

روش صحیح پخت سبزیجات

پخت سبزیجات

 

 

خرد کردن سبزیجات به طور غیر یکسان

برای پخت سبزیجات می توانید سبزیجات مختلفی مثل فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید

اما به شرطی که آن ها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون در این صورت سبزی ها یک اندازه می پزند.

سرخ کردن سبزیجات در حرارت نامناسب

هنگام سرخ کردن سبزیجات این رقم معجزه آسا را به خاطر بسپارید: ۴۰۰ درجه فارنهایت.

دمای کمتر باعث می شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. شاید این درجه به نظر زیاد بیاید

اما اگر بخواهید سبزیجات کاملا برشته شوند باید از این دما استفاده کنید.

جوشاندن سبزیجات

 

دلیل این که کلم بروکلی آب پز شده شما هیچوقت به سبزی و تردی کلم های رستوران نیست این است که آن ها را بلانچ نمی کنید.

بلانچ کردن سبزیجات به این شکل است که ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز می کنید

و بلافاصله در آب یخ فرو می کنید تا شادابی و رنگ و روی خود را از دست ندهند.

سپس می توانید آن ها را در فریزر نگه دارید تا تازه بمانند

و هر زمان که خواستید سرو کنید فقط کافی است که چندین ثانیه آن ها را در تاوه گرم کنید.

دیر چاشنی زدن به سبزیجات

اگر به مارچوبه ها بلافاصله قبل از خوردنشان نمک بزنید آن طعم و مزه مطلوب را نخواهد داشت.

بنابراین بهتر است هر چه زودتر زمانی که آن ها را سرخ می کنید یا می پزید چاشنی بزنید.

استفاده از روغن زیاد

سبزیجات هنگام پخت آب را جذب می کنند. بنابراین هر چه در تاوه باشد را به خود جذب می کنند که روغن هم شامل این موارد می شود.

هنگام پخت سبزیجات فقط چند قطره روغن به آن اضافه کنید.

هنگام پخت سبزیجات  آب پس می دهند و تاوه را مرطوب می کنند تا چیزی به آن نچسبد.

استفاده نکردن از تمام گیاه

ساقه های گل کلم را دور نریزید چون از آن ها می توانید برای درست کردن پوره گل کلم استفاده کنید.

ته مانده های سبزیجات برای سوپ و خورش هم به کار می آیند پس هیچ دلیلی برای دور ریختن آن ها وجود ندارد.


پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه و خواص آب زرشک برای سلامتی

ترفند های کاربردی در آشپزی و پخت برنج

ترفندهای مهم خانه داری هنرتوخونه

تمیز کردن ظروف مسی در خانه


نظر شما برای “روش صحیح پخت سبزیجات”