مواد لازم بامیه ترکی

آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
شکر ۲ قاشق غداخوری
آب ۱ پیمانه
نمک ۱ نوک قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
وانیل نوک قاشق چایخوری
شهد یا شربت غلیظ به دلخواه به میزان لازم

بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی :

برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم

و روی حرارت قرار میدیم حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد.

بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی فوراً شروع به هم زدن می کنیم.

در ادامه و وقتی خیلی سریع مخلوط به صورت خمیر در اومد و جمع شد، دو قاشق از شربت رو اضافه می کنیم

و به همین صورت و با حرارت ملایم برای ۱۰ دقیقه خمیر رو مرتب زیر و رو می کنیم و تفت می دیم

تا خمیر بپزه و کاملاً خودش رو بگیره و وسط ظرف جمع بشه ولی در عین حال حالت نرم و لطیف داشته باشه.

حالا قابلمه رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم تا خمیر از حرات بیفته

و کاملاً خنک بشه.

بعد از اینکه خمیر سرد شد، نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها میرسه

به این صورت که هر تخم مرغ رو به نوبت اضافه می کنیم و هر بار باید کاملاً با همزن برقی تخم مرغ به خورد خمیر بره.

تخم مرغ دوم رو همراه نوک قاشق چایخوری وانیل اضافه می کنیم

و با خمیر کاملاً مخلوط می کنیم. خمیر در این مرحله باید بسیار نرم باشه

و بافتی نه شل و نه خیلی سفت داشته باشه.

حالا خمیر رو داخل قیفی که سرش رو یک ماسوره ستاره ای شکل قرار دادیم می ریزیم

و سپس یه تابه دیواره دار رو با مقدار مناسبی روغن پر می کنیم

و بعد از اینکه حسابی داغ شد، بامیه ها رو از داخل قیف و با کمک یک قیچی داخل حمام روغن می ریزیم.

بامیه ها در حین سرخ شدن مرتب به هم میزنیم تا به تابه نچسبه و به صورت یکدست سرخ بشن.

بعد از اینکه بامیه ها تغییر رنگ دادن و کم کم طلایی شدن،

 

در آخر :

 

نوبت این هست که اون ها از روغن خارج کنیم بعد از اینکه بامیه ها به صورت یکدست سرخ شدند

باید اون ها داخل شهد یا شربتی که از قبل تهیه کردیم و کاملاً ولرم هست و از حرارت افتاده بریزیم.

اجازه میدیم تا یکی دو دقیقه ، بامیه ها داخل شربت قرار می گیرن

و بعد از شربت خارجشون می کنیم

و داخل یک صافی یا سبد قرارشون می دیم تا شهد اضافی اون ها خارج بشه.