آموزش و طرز تهیه گبولی گوشت

گبولی گوشت

گبولی گوشت

 

امروز یک غذای محلی از هرمزگان رو آموزش میدهیم.

گبولی گوشت که واقعا خوشمزه است.

این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است.

این غذا با مرغ هم پخته می شود.

 

طرز تهیه گبولی گوشت هرمزگانی :

اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه ، زردچوبه و چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد.

اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم.

گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم

به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم.

 

گوشت پخته را تفت می دهیم.

سیب زمینی خلالی را سرخ می کنیم. پیاز خلالی را سرخ می کنیم و پودر لیمو عمانی روی آن می ریزیم.

نخود را که از قبل پختیم، هم کمی تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه می زنیم.

کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفته، تفت می دهیم. (من کشمش نریختم این سلیقه ای است )

وقتی برنج را کشیدیم مواد را روی آن می ریزیم، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج می ریزیم.

امیدوارم درست کنید و از مزش خوشتان بیاید.

 

————————–

پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ

                                 کله جوش اصفهانی