سالاد نخود و بادمجان  بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم دودی بادمجان کبابی در این سالاد اشتهای هر کسی را باز می کند. تنوع سبزیجات و سس مخصوصی که در این سالاد استفاده شده، فرصت امتحان پیش غذایی بی نظیر و متفاوت را برای شما فراهم می کند.
سالاد نخود و بادمجان  نوعی سالاد با طعم متفاوت است که در تهیه آن از نخود پخته، بادمجان کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است.
بادمجان کبابی بوی دود بسیار مطبوعی دارد و نسبت به بادمجان سرخ شده برای افرادی که از چربی پرهیز دارند یا بیزارند، مطلوب‌تر و سالم‌تر است؛
زیرا بادمجان سرخ شده، مقدار زیادی روغن جذب می‌کند.

در این مقاله با طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان  آشنا خواهید شد.

سالاد نخود و بادمجان

سالاد نخود و بادمجان

طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان

مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و بادمجان
خیار شود ۵ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
نخود پخته ۱ پیمانه
بادمجان ۳ عدد
فلفل قرمز ۲ عدد
پیازچه ریز خرد شده ۱ پیمانه
شوید ریز خرد شده  ۱/۲ پیمانه
جعفری ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
رب انار شیرین ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد نخود و بادمجان :

  1. بادمجان‌ها را به صورت درسته، روی صفحه شعله پخش کن بخوابانید و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. بادمجان‌ها را گاهی بغلطانید تا پوست آن‌ها بسوزد و مغزشان بپزد.
  3. سپس بادمجان‌ها را زیر آب سرد بگیرید و روی تخته کار، شکم آن‌ها را با چاقو چاک دهید.
  4. با قاشق، مغز پخته بادمجان را از پوست سوخته جدا کرده و سپس آن را خرد کنید.
  5. فلفل قرمز را نیز به همین ترتیب روی شعله پخش کن اجاق گاز، کباب کنید.
  6. پوست فلفل قرمز کبابى را گرفته و خرد کنید.
  7. گوجه فرنگى و خیار شور‌ها را ریز خرد کنید.
  8. پیازچه و شوید و جعفرى را ریز خرد کرده و به همراه نخود پخته به مواد اضافه کنید.
  9. روغن زیتون، آبلیموى تازه، نمک، فلفل سیاه و رب انار شیرین را مخلوط کنید.
  10. سپس سس حاصل را به مواد سالاد اضافه کرده و هم بزنید.
  11. سالاد را به ظرف سرو منتقل کرده و به دلخواه با با برش هایى از لیمو تزیین کنید.