مواد لازم:

آرد نخود چی ۱۵۰ گرم یا یک پیمانه

کره یا روغن جامد ۷۵ گرم یا نصف پیمانه

پودر هل یک قاشق چایخوری

پودر قند ۸۰ گرم یا نصف پیمانه

شکلات تخته ای به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کنید(چند تکه از شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار کتری قرار داده و هم میزنیم تا آب شود). بعد با قاشق شکلات رو کف قالب ها به مقدار کم بریزید. قالب رو در یخچال قرار داده تا شکلات سفت بشه.(ده دقیقه کافیه)

برشتوک شکلاتی

سپس آرد نخود چی رو الک کنید.تابه را روی حرارت قرار داده تا گرم بشه.سپس آرد نخود چی رو در تابه ریخته و حدود ده دقیقه تفت بدین تا بوش بلند بشه(در حدی که خامی آرد گرفته بشه)

مواظب باشید نسوزه.

بعد کره (روغن جامد)اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کره اب شد و خوب به خورد آرد رفت.

حدود چهار پنج دقیقه تفت بدین.

بعد پودرقند به اضافه ی  پودر هل رو بریزید و هم بزنید کمی روی حرارت بمونه(با شعله کم). فقط در حدی که مطمعن شید پودر قند اب شده.و بعد زیر گاز رو خاموش کنید.

 

حالا برشتوک ها رو(همان طور که گرمه چون اگه گرم نباشه به شکلات نمیچسبه) بریزید روی شکلاتهای درون قالب که سفت شدن و خوب فشردش کنید و روش رو صاف کنید.

قالبها رو بذارید فریزر بعد نیم ساعت به راحتی برشتوکا رو از قالب خارج کنید.

برشتوک شکلاتی