Tramadol For Sale Online Cod کباب چنجه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در این مطلب کباب چنجه با گوشفت گوسفندی را برای شما در نظر گرفته ایم.
کباب چنجه

کباب چنجه

get link مواد لازم برای کباب چنجه

کباب چنجه

کباب چنجه

گوشت ران یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند یک کیلو گرم
enter پیاز ۲ عدد
لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد ۲ تا ۳ عدد
نمک و  Order Tramadol Online Overnight Cod فلفل سیاه به اندازه کافی
http://jacksonfreeclinic.org/wp-cron.php?doing_wp_cron=1553299363.9191210269927978515625 روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
http://sanjuansac.com/estudiantes-de-llanos-de-san-juan-inician-ciclo-escolar-en-nuevo-edificio فلفل دلمه ای به میزان مناسب

enter

Order Tramadol Online Europe طرز تهیه کباب چنجه

گوشت را در اندازه هایی به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کرده

و سعی کنید قطعات به یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند.

پیاز را با رنده ریز رنده کنید و داخل ماست بریزید. آب لیموها را بگیرید و با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.

گوشت را در این مخلوط پیاز و ماست و روغن زیتون و بقیه موادی که درست کرده اید بریزید و خوب بهم بزنید.

سر ظرف را ببندید و آن را در یخچال برای چند ساعتی نگهداری کنید تا گوشت بخوبی ترد و نرم شود.

بعد از آن، گوشت ها آماده برای به سیخ کشیدن هستند.

ابتدا با پشت کارد کمی روی آن بکوبید و بعد آن ها را سیخ زنید.

بعد از گذاشتن هر چند تکه گوشت در سیخ، می توانید مقداری دنبه هم در سیخ بگذارید،

زیرا دنبه از سوختن کباب جلوگیری می کند.

همچنین به همراه دنبه می توانید فلفل دلمه ای قطعه قطعه شده برای طعم دادن لابلای گوشت ها قرار دهید.

حرارت زغال ها باید ملایم باشد تا کباب ما خشک نشود.

سیخهای کباب را بر روی آتش زغال کباب بگیرید و سعی کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشک نشوند.

حتما قبل از اینکه گوشت خشک شود آنرا از روی آتش بردارید کباب نباید خشک باشد.

فراموش نکنید که گوشتی را که در آب لیمو پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد.

http://thornhillrcc.com/?gclid=CjwKCAjwyOreBRAYEiwAR2mSki_ucQgcStSerLWonU1KnBc6mtijcQ4xKxC8J0b_Ej7kwOlKikR0BRoCP6sQAvD_BwE نکته

۱- این دستور ۱۰ گرم کربوهیدرات، ۱۴۰ گرم پروتئین، ۱۱۰ گرم چربی و ۱۵۹۰ کیلوکالری انرژی دارد.

۲- در صورت تمایل می توانید پیاز خلال شده را حذف کرده و آب پیاز را تا یک دوم پیمانه جایگزین آن کنید.

ولی دقت داشته باشید که وقتی جوجه را با آب پیاز مزه دار می کنید،

فقط می توانید برای مدت کوتاهی در یخچال نگه دارید ولی با پیاز خلال شده می توان جوجه را تا ۴۸ ساعت در یخچال نگه داشت.

۳- می توانید محلول  Tramadol Dogs Uk Buy زعفران را حذف کرده و فقط از ادویه های مورد نظر استفاده نمایید.

همین طور می توانید سبزیجات معطر تازه خرد شده را نیز به مایه ی مرینت اضافه کنید.

۴- اگر  Order Tramadol Florida جوجه کباب را روی آتش زغال کباب کنید، اواسط کباب کردن،

مخلوط کره آب شده و محلول زغفران را به وسیله ی برس و قلم مو روی کباب ها بکشید.

۵- جوجه کباب تهیه شده روی آتش زغال اگر اضافه بیاید و مدتی بماند،

همان طور نرم بوده و هیچ تغییری در آن حاصل نمی شود بلکه خوردنی تر هم می شود

. ولی اگر همه ی جوجه کباب تهیه شده در فر مصرف نشود و زیاد بیاید، در صورت نگهداری سفت خواهد شد.