اکبر جوجه با کته رعفرونی

اکبر جوجه

اکبر جوجه

هنرتوخونه : طرز تهیه اکبر جوجه با کته رعفرونی برای شما عزیزان آماده نموده اییم .
جوجه مرغ ۱ کیلوگرم

روغن مایع ۳ پیمانه

لیمو ترش ۵ عدد

برنج ۴ پیمانه

نمک به مقدار لازم

کره ۱۰۰گرم

زعفران بمیزان لازمً

 

برای تهیه اکبر جوجه با کته رعفرونی، ابتدا جوجه ها را تکه تکه کرده و در مقداری آبلیمو ترش و نمک بخوابانید. توصیه می شود مدت خواباندن کمتر از ۲ ساعت نباشد. هرچه جوجه ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شود، جوجه ها خوشمزه تر و لذیذتر خواهند شد.

مقداری روغن همراه کره در تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. تکه های جوجه را درون روغن بچینید و حرارت را ملایم کنید. ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید اب جوحه ها تبخیر شود سپس دو طرف جوجه هارو سرخ کنید تا طلایی شونددر اخر زعفران دمکرده رو روی جوجه ها ریخته بعد از چند دقیقه از رو حرارت برمیداریم.

برنج را به صورت آبکشی یا کته می توانید آماده کنید. برخی افراد برنج را به صورت زعفرانی طبخ می کنند. اکبر جوجه با پلو سرو می شود.

پیشنهادات خود را در قسمت دیدگاه های این مطلب با ما در میان بگذارید .

 

 

پیشنهاد ویژه هنرتوخونه : طرز تهیه شیرین پلو 

                                 طرز تهیه سالاد تبوله