مواد لازم :

شیر ۱ لیوان  .  آب ۴ قاشق غذاخوری  .  شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم  .  پودر قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱/۲ لیوان  .  پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری  .  خامه غلیظ ۳۰۰ گرم .  کیک شکلاتی مقدار لازم

 

طرز تهیه : پودر ژلاتین را با ۴ قاشق غذاخوری اب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار اب قرار دهید.

 

شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را به شیر اضافه و مخلوط نمایید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در ۲ کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره ۱ و کاسه شماره ۲ ).

 

شکلات های تخته ای را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکلات ها و نصف خامه را به کاسه شماره ۱ اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره ۲ اضافه کنید.

 

 

کیک شکلاتی را آماده بخرید یا خودتان طبق این دستور آماده کنید ، با قالب های گرد یا هر قالبی که دوست دارید کیک را قالب بزنید سپس کیک را ته لیوان قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

 

در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید یا به همان صورت سرو کنید.

 

نکته ها : نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن زلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود ، در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.