طرز تهیه لوز نارگیل

مواد لازم

شکر : ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آب : ۱ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود.
سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .
پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود .
بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید.?