طرز تهیه شیرین پلو

. پوست پرتقال یا نارنج( که من از نارنج استفاده کردم چون تلخی کمتری داره) ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.
در یک قابلمه آب را همراه با شکر بجوشانید.
. سپس خلال های نارنج را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند.
.بعد یک یا دو عدد هویج رو خلال کرده با کمی روغن یا کره تفت داده و بعد با مقداری کمی گلاب و زعفرون دم کشیده و شکر و هل بزارید ، بپزه و در آخر خلال پسته و خلال بادوم اضافه میکنیم تا کمی نرم بشوند
بعد زرشک شسته شده رو با روغن و مقدار کمی شکر تفت داده و بعد به خلال های نارنج و هویج اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم
و زمانی که برنج رو اماده کردیم و دم کشید مقداری از برنج ( به اندازه یک الی دو کفگیر برنج رو زعفرون دم کشیده زده و با تمام مخلفات مخلوط میکنم و موقعی که برنج رو سرو میکنیم روی برنج تزیین میکنیم
نوش جان …