مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله

  • بلغور گندم ۱ پیمانه

  • خیار دو عدد متوسط

  • گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی

  • جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه

  • نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه

  • سیر یک حبه

  • پیازچه ۲ عدد ساتوری شده

  • لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش

  • روغن زیتون نصف پیمانه

  • نمک و فلفل به مقدار کافی

سالاد تبوله

سالاد تبوله

بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.

برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.

 

پیشنهاد هنرتوخونه : طرز تهیه دمنوش بهشتی